Contact Us on WhatsApp

Erkend Ford garage in Vinkeveen

33 jaar erkend Ford (service)dealer en al 80 jaar gevestigd in Vinkeveen

Automobielbedrijf Stoof is een Ford garage in Vinkeveen. Wij zijn een klein bedrijf met grote kwaliteiten, waar de klant nog koning is en waarbij zowel klantvriendelijkheid als een goede service vooropstaan. De focus van ons autobedrijf in Vinkeveen ligt altijd op het leveren van een professionele service met persoonlijke aandacht voor iedere klant en elke wagen van Ford.

Naast ons Ford erkend reparateur schap hebben we ook een bediend AVIA tankstation. Ook hier staan wij jou graag behulpzaam en servicegericht te woord. In onze Ford garage in Vinkeveen werken wij met korte lijnen en met aandacht voor de klant als onderdeel van de service.


  • Ford onderhouden door Automobielbedrijf Stoof v.o.f.
  • Onderhoud en Verkoop in onze Ford Garage in Vinkeveen

    Wij zijn als autobedrijf en garage al ruim 80 jaar gevestigd op deze locatie in Vinkeveen en al meer dan 33 jaar erkend Ford-(service)dealer. Onze medewerkers zijn ter zake deskundig om jouw auto met de modernste apparatuur te onderhouden. Heeft je auto schade opgelopen en wil je dit zo snel mogelijk laten verhelpen? Ook voor schadeherstel kun je bij ons terecht, we zijn namelijk ook schadegarant reparateur.

    In onze showroom vind je de meeste nieuwe Ford modellen. Uiteraard hebben wij altijd diverse betrouwbare occasions beschikbaar in de prijsklasse van € 1.000 tot en met € 30.000.


  • Ford Stoof onderhoud en verkoop
  • Onderhoud & Verkoop

    Wij zijn al 80 jaar gevestigd op deze locatie en al 33 jaar erkend Ford (service)dealer. Onze medewerkers zijn ter zake deskundig om uw auto met de modernste apparatuur te onderhouden. Ook met schade herstel kunt u bij ons terecht, we zijn schadegarant reparateur.

    In onze showroom vindt u de meeste nieuwe Ford modellen. Uiteraard hebben wij altijd diverse betrouwbare occasions staan in de prijsklasse van €1000 tot en met €30000.


  • Maak een afspraak voor auto onderhoud of reparatie
  • Maak een afspraak bij ons autobedrijf in Vinkeveen

    Wil je gebruikmaken van onze service als autobedrijf gespecialiseerd in Ford in Vinkeveen? Plan dan eenvoudig een afspraak aan ons bedrijf in Vinkeveen op onze website en ervaar onze persoonlijke service met jouw Ford.

    Of je nu op zoek bent naar een Ford occasion, schade hebt aan je auto of meer informatie wilt over accessoires of andere verschillende mogelijkheden. De deskundige medewerkers bij onze Ford dealership in Vinkeveen helpen je graag verder!


Meer informatie over Ford onderhoud

icoon auto onderhoud
Onderhoud
icoon banden onderhoud
Banden
icoon ruitenwissers onderhoud
Ruitenwissers
icoon accu onderhoud
Accu
icoon remschijven onderhoud
Remmen
icoon airco onderhoud
Airco
icoon distributieriem onderhoud
Distributieriem



Uitgelichte reviews

  • Google beoordelingen


    "Zeer tevreden, komt zelfs als je auto stil staat op de parkeerplaats van karwei om je te helpen. Kom er nu al een paar jaar en altijd tevreden over de service en klant vriendelijkheid "

  • Facebook beoordelingen


    "top service leuk personeel ze staan altijd voor je klaar een topteam van vakmensen onder leiding van een topbaas aldus een zeer tevreden klant"

Nieuws

Laatste nieuws