Ford onderhoud voor de laagste prijs, speciaal voor Fords van 5 jaar of ouder.


Ford Motorcraft is onderhoud voor de laagste prijs, speciaal ontwikkeld voor jouw Ford van 5 jaar of ouder. Altijd al een kijkje achter de schermen willen nemen bij de Ford dealer? Kom dan langs tijdens de Ford Motorcraft Welcome Home Weken, van 30 september tot en met 14 oktober. Want tijdens de Welcome Home Weken heet je Ford dealer je van harte welkom in de werkplaats. Maak een afspraak via onderstaande knop of neem contact met ons op voor meer informatie. 

Neem contact opMaak een afspraak


Welcome Home Weken Aanbiedingen


Tijdens de Welcome Home Weken kan je profiteren van kortingen op Ford Motorcraft Service. In plaats van € 155,- betaal je nu nog maar € 99,- voor de service aan een personenauto en in plaats van € 199,- betaal je € 149,- voor de service aan een bedrijfswagen (excl. BTW). Als je nu online een afspraak maakt, krijg je gratis ruitenwissers bij een APK. Uiteraard kan je nu al een afspraak maken via onze werkplaatsplanner. Als er nog vragen zijn, neem dan graag contact met ons op. 

Neem contact opMaak een afspraakFord Motorcraft Service

Tijdens de Welcome Home Weken, van 30 september tot en met 14 oktober, kun je Ford Motorcraft Service al uit laten voeren voor slechts € 99,-. Heeft u een bedrijfswagen? Dan kunt u Ford Motorcraft Service voor slechts € 149,- (excl. BTW) uit laten voeren. 

Klik hier voor meer informatie

Ford Motorcraft APK

De APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is wettelijk verplicht. Profiteer van een Ford Motorcraft APK voor slechts 19,95 all-in! Van 18 september tot en met 31 oktober profiteert u ook nog eens van gratis Ford ruitenwissers (voorzijde) bij een online afspraak voor een APK aan jouw Ford.
Klik hier voor meer informatie

Ford Motorcraft Banden

 Banden zijn het enige contact tussen uw Ford en de weg. Zorg er daarom voor dat uw banden in topconditie zijn. Ford Motorcraft biedt u een breed scala aan scherp geprijsde banden waarmee u veilig op weg kan.

 Klik hier voor meer informatie

Ford Motorcraft Vervanging en reparaties

Ford Motorcraft biedt u een breed aanbod vervangingen en reparaties voor de laagste prijs.

Klik hier voor meer informatie