Maatregelen Coronavirus

Ford Bescherming en Veiligheid

Vloermatten

Vloermatten dienen een cosmetisch-, maar zeker ook een veiligheidsbelang. Enerzijds beschermen ze de vloerbekleding tegen vuil en/of beschadiging, anderzijds dienen de matten van goede kwaliteit te zijn om te voorkomen dat de mat de pedaalbediening gaat hinderen. Er is bij Ford keuze uit de standaard, premium velours en all-weather vloermatten. De standaard vloermatten passen perfect bij het interieur van jouw Ford en zijn daarnaast ook van robuuste kwaliteit. De premium velours zijn een upgrade van de standaard vloermatten met een dikker tapijt en een luxueuzere uitstraling. De All-weather vloermatten zijn op maat gemaakt voor jouw auto en het elastische materiaal van rubber beschermt het interieur tegen vuil en vocht. Dit zijn perfecte vloermatten voor de winter.Ford Bumperbescherming

Beschermt de achterbumper van jouw auto tijdens het in- en uitladen. Voor de meeste modellen zijn er twee varianten beschikbaar. Een robuuste RVS plaat of een onzichtbare, transparante versie. Is er schade aan de bumper of wil je liever een verandering? Neem dan contact op met jouw Ford dealer of maak alvast een afspraak via onderstaande knoppen.


Maak een afspraak Neem contact op Ford AccessoiresEsso Extra's

Voor betaling van al onze producten kunt u bij ons terecht met alle soorten Creditcards, pinpassen, Essocards en allerlei andere tankpassen.

Bij elke tankbeurt geven wij Esso Extras. Met dit unieke spaarsysteem van Esso, kunt u sparen voor allerlei leuke cadeau’s of waarde-cheques van de Hema, Bijenkorf, Formido etc. Uiteraard Helpen wij u graag bij het aanvagen van een Esso extras kaart of bij het beantwoorden van andere vragen over dit spaarsysteem.

Mengsmeringpomp

Tevens hebben we een moderne mengsmerings-pomp, deze pomp voegt aan de benzine een speciale olie toe, zodat de benzine geschikt wordt gemaakt voor allerlei 2-takt benzinemotoren. Deze pomp kan allerlei verschillende mengverhoudingen voor u maken, zodat u benzine kunt halen voor veel verschillende 2-takt motoren, bijvoorbeeld voor uw boot, grasmaaier, kettingzaag of bromfiets.

Nieuws


Algemene voorwaarden Privacy Beleid Vacatures