Contact Us on WhatsApp

Maak kennis met de nieuwe Ford EcoSport

3-5-2018

De nieuwe Ford EcoSport is ontworpen met slimme technologieën om jou meer zelfvertrouwen te geven op de weg. Deze nieuwe Ford is niet alleen handig voor in de drukke binnenstad, maar ook voor buiten de stad. Vanaf het moment dat je instapt, zorgt de Ford EcoSport voor een fijn gevoel. Vanuit de hoge zitpositie achter het stuur kun je meteen gebruikmaken van een tal van geavanceerde rijhulpsystemen. Zo is keren heel makkelijk met de draaicirkel van 10.6 m. Zo is snel keren in een drukke straat heel eenvoudig. Daarnaast is een weg met obstakels ook geen probleem. Je wilt liever niet dat de onderkant over obstakels schraapt. Door de handige naderings- en vertrekhoeken ga je er zorgeloos overheen. Zo is de nieuwe EcoSport niet alleen mooi aan de buitenkant met het contrasterende dak, maar ook een zeer slimme SUV.

De intelligente vierwielaandrijving (AWD) zorgt dat de Ford EcoSport perfect bestuurbaar blijft bij veranderlijke omstandigheden*. Hill Start Assist voorkomt het achteruit rollen bij het wegrijden op een helling en maakt de hellingproef een stuk makkelijker. Daarnaast is zuinig rijden voor deze Ford geen enkel probleem. De tweewielaandrijving zorgt ervoor dat je zuiniger gaat rijden, terwijl de intelligente vierwielaandrijving je automatisch het vermogen geeft dat je nodig hebt. Verder hebben de ruitenwissers een regensensor ingebouwd. De ruitenwissers worden automatisch ingeschakeld, zodat jij je op de weg kunt concentreren.

Deze compacte SUV heeft nog veel meer technische kenmerken die voor een unieke rijervaring zorgen. Wil je graag meer informatie over de technische kenmerken van deze nieuwe Ford EcoSport? Houd dan onze website in de gaten, voor meer nieuws over de technische kenmerken van de nieuwe EcoSport of neem contact met ons op voor meer informatie. 

*beschikbaar in de zomer van 2018

Bekijk de EcoSportEcoSport aanbiedingenContactBekijk de video

Nieuws

Aanbiedingen

De laatste aanbiedingen

Nieuws

Laatste nieuws