Contact Us on WhatsApp

De hoogtepunten van 2019: een terugblik

2-1-2020

Voor ons was 2019 een bewogen jaar en dus doen we een terugblik. Hier zijn een aantal van de hoogtepunten van het afgelopen jaar:


 • Nieuwe elektrisch aangedreven Ford's

  Ford zet groot in op elektrisch rijden zoals Ford presenteerde begin april zullen geëlektrificeerde modellen binnenkort in de showroom komen te staan. Het aanbod varieert van personenauto’s en SUV modellen tot Ford bedrijfswagens. Zodat je voor werk en privé verantwoord kan rijden in een nieuwe Ford. 

  Geïnteresseerd om te weten hoe ons aanbod aan elektrische voertuigen er uit gaat zien?

  Alle nieuwe elektrische Ford modellen


 • Nieuwe volledig elektrisch aangedreven Ford Mustang Mach-E

  Voor het eerst in 55 jaar breidt Ford de Mustang line-up uit met een volledig elektrisch aangedreven SUV. De Ford Mustang Mach-E belichaamt de ware Mustang-spirit met gestroomlijnd silhouet, gespierde houding en adembenemende rijbeleving.

  Geïnteresseerd om meer te weten over de Ford Mustang Mach-E?

  Ford Mustang Mach-E nu te reserveren


 • Nieuwe Ford Puma met Mild Hybrid technologie

  De Puma is de vijfde Ford die in 2019 voor veiligheid met de hoogst haalbare beoordeling van vijf sterren is onderscheiden. Eerder dit jaar viel deze eer al te beurt aan de Ford Focus, de Mondeo (opnieuw getest volgens de nieuwste protocollen), de Kuga en de Explorer Plug-In Hybrid. Fords die ook met vijf sterren zijn beoordeeld voor 2019, zijn de Fiesta (in 2017), de Galaxy (in 2015) en de S-MAX (in 2015).

  Wil je meer te weten komen over de Ford Puma (mHEV)?

  Ford Puma beoordeeld op veiligheid


 • Nieuwe Ford Kuga met Plug-in Hybrid technologie

  Ford Kuga scoorde 92% voor bescherming van inzittende volwassenen dankzij het gebruik van zeer sterk staal, een intelligent ontwerp en de diverse Ford Co-Pilot360 technologieën die de inzittenden en medeweggebruikers bescherming bieden en helpen ongelukken te voorkomen.

  Wil je meer te weten komen over de Ford Kuga (PHEV)?

  Ford Kuga beoordeeld op veilighed


 • Nieuwe Ford Explorer met Plug-in Hybrid technologie

  De nieuwe Ford Explorer Plug-In Hybrid met zeven zitplaatsen ontvangt maximale veiligheidsscore van vijf sterren van onafhankelijk crashtest instituut Euro NCAP. Dit komt door de sterke staalcomponenten die zorgen voor maximale bescherming voor de inzittenden en de batterij. Euro NCAP is ook zeer positief over de autonome botspreventietechnologie in de Ford Explorer Plug-in Hybrid...

  Wil je meer te weten komen over de Ford Explorer (PHEV)?

  Ford Explorer beoordeeld op veiligheid


Ook op het gebied van bedrijfswagens is er veel gebeurd.

Zo heeft Ford ook elektrisch aangedreven bedrijfswagens ontwikkeld die binnenkort in Nederland beschikbaar zullen zijn.

De nieuwe plug-ins van Ford maken emissievrij goederentransport en personenvervoer mogelijk zonder laadstress. Ze beschikken over een geavanceerde hybride-aandrijving die onder meer bestaat uit een 92,9 kW sterke elektromotor met een koppel van 355 Nm, die van stroom wordt voorzien door een 13,6 kWh lithium-ion-accupack.

Deze en andere ontwikkelingen binnen Ford werden beloond door het winnen van de International Van of the year award maar ook de International Pick-up of the year award voor 2020. Lees het volledige bericht...

Wil je meer weten over de nieuwe Plug-in Hybrid bedrijfswagens?

Tourneo Custom (PHEV)Transit Custom (PHEV)


 • In 2019 is er ook een nieuw wereldrecord gezet!

  Een notaris telde niet minder dan 1.326 Mustangs die een onafgebroken rijdende kolonne vormden. Daarmee wordt het vorige record van 960 voertuigen in Toluca, Mexico verpletterd! Een passend eerbetoon voor de 55ste verjaardag van de Ford Mustang, die verder extra in de verf gezet werd door een fly-over van het P51 Mustang gevechtsvliegtuig dat zijn naam gaf aan het iconische Ford-model...

  Wil je meer te weten komen over dit wereldrecord?

  Lees verder


Wil je meer te weten komen of horen wat er allemaal in 2020 te verwachten is kan je contact met ons opnemen.

Neem contact op


 Deel dit bericht

Nieuws

Aanbiedingen

De laatste aanbiedingen

Nieuws

Laatste nieuws