Contact Us on WhatsApp

Ontworpen door fans, voor fans: Puma ST Gold Edition

24-6-2021

Na een innovatief experiment in mensgericht ontwerp heeft Ford vandaag de winnende specificatie van de nieuwe Puma ST onthuld. De Gold Edition die vanaf later dit jaar in beperkte aantallen te bestellen is!
Ford-fans brachten bijna 275.000 stemmen uit in een reeks online peilingen op Twitter en Instagram, waarbij de kleurencombinaties van elementen gekozen konden worden inclusief de lak, emblemen en remklauwen van het model - en zelfs de naam was te bepalen.


De resultaten zijn binnen en het allereerste Ford Performance-model samengesteld door Ford liefhebbers zal bestaan uit de volgende kenmerken:
OpiniepeilingWinnende optieVerloren optie
ExterieurlakZwart - 56%Grijs
RemklauwenRood - 74%Zwart
GordelstikselsGrijs - 87%Zwart
Buitenstickers LijnenLijnen - 74%Strepen
Exterieur Badges STST Badges - 79%Geen Badges
Dorpellijsten PumaPuma - 53%Ford Performance
Pride Plate STST - 55%Puma
NaamPuma ST Gold Edition - 59%Puma ST 24K Edition

De resultaten van elke peiling werden verzameld op afzonderlijke markten in heel Europa,
voordat een algemene winnaar werd gekozen.


Om iets echt speciaals te creëren voor onze trouwe prestatiefans, zijn we overgestapt op een toekomstgerichte benadering door samen met hen de Puma ST Gold Edition te creëren. Het aantal uitgebrachte stemmen laat zien hoe enthousiast onze klanten zijn – en dat ze een uitstekende smaak hebben”, aldus Amko Leenarts, directeur, Design, Ford Europa.“Het zit hem in de details, en met deze speciale editie, onze fans hebben een echt wenselijk product geconfigureerd.


De Puma ST Gold Edition wordt aangedreven door een 200 pk 1,5-liter EcoBoost-benzinemotor voor acceleratie van 0-100 km/h (0-62 mph) in 6,7 seconden. De nieuwe Puma ST beschikt over diverse rijmodi, zo kan er bijvoorbeeld gekozen worden tussen Sport, Track en Eco.

De leveringen beginnen eind 2021.

Neem contact op


Gerelateerd nieuwsbericht:

Beslis mee over het ontwerp van de nieuwe Puma ST Special Edition

Nieuws

Aanbiedingen

De laatste aanbiedingen

Nieuws

Laatste nieuws