Om jouw Ford in topconditie te houden, is onderhoud of een reparatie van tijd tot tijd nodig. Een officiële Ford dealer is in beide gevallen het aangewezen adres. Bij Automobielbedrijf Stoof Vinkeveen kun je altijd terecht voor onderhoud, reparatie of een andere service voor jouw Ford, zoals een APK.

Een professionele service voor jouw Ford op het gebied van onderhoud en reparatie in Vinkeveen

Als Ford dealer proberen wij met onze service onderhoud en reparatie aan jouw auto zoveel mogelijk te voorkomen. Natuurlijk kan er altijd onderweg of bij jou thuis iets gebeuren waardoor er schade optreedt aan je auto. Denk hierbij aan lakschade of een kleine of grote deuk omdat iemand tegen je auto heeft gezeten. Kom in dat geval langs bij Automobielbedrijf Stoof Vinkeveen voor professioneel schadeherstel aan je Ford. Wij garanderen jou:

  • Originele Ford en Ford Economy Service onderdelen, inclusief minimaal één jaar garantie
  • Ford-opgeleide en getrainde monteurs
  • Specialistische gereedschappen en diagnoseapparatuur van Ford
  • Beste-prijsgarantie op Ford Economy Service onderhoud en reparaties
  • Altijd vooraf een prijsopgave
  • De ‘knowhow’ van Ford

Een professionele en persoonlijke service

Iedereen wil natuurlijk een goede service ervaren wanneer hij of zij naar een officiële Ford dealer gaat. Wij vinden het belangrijk dat al onze klanten een persoonlijke service ontvangen. Breng je jouw Ford naar ons toe voor onderhoud of reparatie en heb je in de tussentijd een vervangende auto nodig? Bij Automobielbedrijf Stoof Vinkeveen heb je de mogelijkheid om snel en eenvoudig een vervangende auto te huren. Is er een terugroepactie van Ford en twijfel je of dit jouw auto betreft? Onze medewerkers geven je graag de nodige informatie.

Maak gebruik van onze expertise

Wil je een afspraak maken voor reparatie, onderhoud of een andere service voor jouw Ford bij ons in Vinkeveen? Plan dan eenvoudig online een afspraak in of neem contact op met een van onze medewerkers. Wij zijn telefonisch te bereiken via 0297-261333. Heb je vragen over de verschillende mogelijkheden op het gebied van reparatie en onderhoud in regio Breukelen en Vinkeveen of wil je meer weten over onze Ford Economy Service? Neem ook dan contact met ons op en kom langs!

Maak een afspraakFord Economy ServiceKlik op onderstaande buttons voor meer informatie