Ford Onderhoud

Ford onderhoud in Vinkeveen

Om jouw Ford in topconditie te houden, breng je je wagen van tijd tot tijd voor onderhoud of een reparatie langs bij Automobielbedrijf Stoof Vinkeveen. Een officiële Forddealer is in beide gevallen het beste adres om jouw wagen aan uit handen te geven. Gelukkig vind je deze in ons bedrijf. Je kunt altijd bij ons in Vinkeveen terecht voor onderhoud, een keuring of reparatie aan je wagen van Ford.


Breng jouw Ford naar hét adres voor professioneel onderhoud in Vinkeveen

Wanneer je hebt geïnvesteerd in een mooie auto van Ford, is het zaak om deze middels periodiek onderhoud bij ons in Vinkeveen in de beste conditie te houden. Je wilt immers lang plezier van je aankoop beleven. Ondanks je voorzichtigheid, kan het onverhoopt voorkomen dat je schade rijdt. In dat geval kom je bij ons in Vinkeveen langs voor een reparatie en schadeherstel van jouw Ford. Wij garanderen je bij zowel onderhoud als reparaties van:

Wij garanderen jou:

 • Originele Ford en Ford Economy Service onderdelen, inclusief minimaal 1 jaar garantie
 • Ford-opgeleide en getrainde monteurs
 • Specialistische gereedschappen en diagnoseapparatuur van Ford
 • Beste prijs garantie op Ford Economy Service onderhoud en reparaties
 • Altijd een prijsopgave vooraf
 • De know-how van Ford


Reken op onze expertise

Ben je overtuigd van onze expertise en wil je graag een afspraak maken voor onderhoud of een reparatie aan jouw wagen van Ford bij ons in Vinkeveen? Maak dan eenvoudig online een werkplaatsafspraak of neem contact met ons op. Je bereikt ons door te bellen naar 0297-261333. We vernemen graag hoe we jou van dienst mogen zijn, of het nu een apk-keuring of ander Ford-onderhoud betreft.

Maak een afspraakEconomy Service Overzicht


 • Klik op onderstaande knoppen voor informatie


  Onderhoud

  Banden

  Ruitenwissers

  Accu

  Remmen

  Airco

  DistributieriemAanbiedingen

De laatste aanbiedingen

Nieuws

Laatste nieuwsBeoordelingen