Ford Schadeherstel en reparatie

Schadeherstel bij een erkende Ford dealer in Vinkeveen

Heb je behoefte aan schadeherstel voor je auto en ben je woonachtig in Vinkeveen of omgeving? Kom dan langs bij Automobielbedrijf Stoof Vinkeveen. Wij zijn een erkende Forddealer waar persoonlijke service hoog in het vaandel staat. Je kunt bij ons in Vinkeveen terecht voor alles wat onder schadeherstel valt. Wij beschikken over reparatiespecialisten met de benodigde kennis en ervaring als het gaat om het repareren van jouw Ford. Schakel ons daarom in om jouw wagen terug te brengen in de staat van voor de schade!


De voordelen van schadeherstel door onze specialisten in Vinkeveen

Besluit je om jouw Ford bij onze garage in Vinkeveen lang te brengen voor schadeherstel? Of het nu kleine of grote schade betreft, onze professionals herstellen het vakkundig. Hierbij profiteer je van de volgende voordelen:

De voordelen voor op een rij:

  • De schadeafhandeling wordt door het Ford erkend schadeherstel met uw verzekeringsmaatschappij afgehandeld
  • Originele Ford-onderdelen worden gebruikt.
  • De garantie van de carrosserie blijft gehandhaafd.
  • Het herstel wordt uitgevoerd door Ford-opgeleide monteurs
  • Er zijn vervangende auto’s of huurauto’s beschikbaar


Maak een afspraak voor herstel van je auto

Heeft je nieuwe auto of Ford-occasion schade opgelopen die je zo snel mogelijk wilt laten herstellen? Maak dan een afspraak bij Automobielbedrijf Stoof Vinkeveen voor professioneel schadeherstel. Heb je vragen over andere diensten, zoals het verrichten van onderhoud in onze garage nabij Uithoorn? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0297-261333.

Maak een afspraakNeem contact opFord Schade en Pech


Aanbiedingen

De laatste aanbiedingen

Nieuws

Laatste nieuwsBeoordelingen