Heb je schadeherstel nodig voor jouw auto en wil je verzekerd zijn van een goede service? Kom dan langs bij Automobielbedrijf Stoof Vinkeveen. Wij zijn Ford dealer die een persoonlijke service aanbiedt, oftewel een dienstverlening met veel aandacht voor jou als klant. Bij Automobielbedrijf Stoof Vinkeveen kun je terecht voor alles wat onder schadeherstel valt. Denk hierbij aan onderhoud en reparaties. Of het nu kleine of grote schade is, onze professionals herstellen vakkundig de schade aan jouw auto.

Professioneel schadeherstel door ervaren professionals uit Vinkeveen

Wij beschikken over reparatiespecialisten met de kennis, technologie en jarenlange ervaring als het gaat om het repareren van jouw Ford. Wij brengen jouw Ford graag terug naar de staat van voor het ongeluk. Kom langs bij onze Ford garage voor het herstellen van de schade en ervaar de volgende voordelen:

  • De schadeafhandeling wordt door het Ford erkend schadeherstelbedrijf met jouw verzekeringsmaatschappij afgehandeld.
  • Originele Ford onderdelen worden gebruikt.
  • De garantie van de carrosserie blijft gehandhaafd.
  • Ford-opgeleide monteurs voeren de reparatie uit.
  • Vervangende auto's of huurauto's zijn beschikbaar.

Maak eenvoudig een afspraak

Heeft je nieuwe Ford of je Ford occasion schade opgelopen en wil je deze zo snel mogelijk laten herstellen? Maak dan een afspraak bij Automobielbedrijf Stoof Vinkeveen voor professioneel schadeherstel in de omgeving van Breukelen en Vinkeveen. Heb je vragen over onze andere diensten, zoals het verrichten van onderhoud of wil je graag telefonisch een afspraak maken? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0297-261333.

Maak een afspraak Neem contact op Ford Schade en Pech