Ford Automobielbedrijf Stoof terugroep actie

Ford terugroepactie in Vinkeveen

Wanneer Ford onverwachts een terugroepactie aankondigt, is het verstandig om jouw auto langs de dealer te brengen, bijvoorbeeld in Vinkeveen. Bij Automobielbedrijf Stoof Vinkeveen kijken wij graag of wij het eventuele probleem kunnen verhelpen.

Wij zijn al meer dan 33 jaar een officiële Ford dealer en hebben goed opgeleid personeel om je optimaal van dienst te zijn.


Wij weten alles over een Ford terugroepactie, dus kom naar Vinkeveen

Twijfel je of er een terugroepactie is voor jouw Ford? Kom dan eens langs bij Automobielbedrijf Stoof Vinkeveen en ervaar een professionele service van hoge kwaliteit van een echte Ford dealer.

Wij werken met korte lijnen en met veel persoonlijke aandacht voor onze klanten. Wij vertellen je graag meer over de vervolgstappen bij een eventuele terugroepactie van Ford. Ook leveren wij diverse andere diensten. Heeft je auto schadeherstel of professioneel onderhoud nodig? Ook dan staan wij voor jou klaar!


Neem contact op voor meer informatie

Heb je vragen of wil je meer informatie over een mogelijke terugroepactie van Ford en woon je in de regio Vinkeveen? Of wil je gebruikmaken van een van onze andere diensten, zoals Ford onderhoud bij onze garage nabij Uithoorn? Neem dan contact op met onze medewerkers.

Je bereikt ons door te bellen naar 0297-261333. Wil je graag een afspraak maken met een van onze specialisten? Neem ook dan telefonisch contact met ons op of plan online een afspraak in.

Neem contact op Boek een afspraak


Aanbiedingen

De laatste aanbiedingen

Nieuws

Laatste nieuws



Beoordelingen