Ben jij op zoek naar een Ford occasion en wil je verzekerd zijn van een kwalitatief goede auto? Kom dan eens langs bij Automobielbedrijf Stoof Vinkeveen. Wij zijn al ruim 33 jaar officiële (service)dealer van Ford en vinden persoonlijke service van groot belang. Doordat wij een relatief klein bedrijf zijn, werken wij met veel aandacht voor jou als klant.

Ga voor de Ford occasion die bij je past

Bij Automobielbedrijf Stoof Vinkeveen kies je jouw Ford occasion uit een uitgebreide voorraad. Ben je op zoek naar een personenauto of bedrijfswagen? Wij hebben het allemaal! Heb je een occasion van dit topmerk gekocht en wil je deze graag goed laten onderhouden? In onze garage verrichten wij graag het onderhoud dat nodig is om jouw auto zo goed mogelijk te laten functioneren. Heb je behoefte aan schadeherstel of wordt jouw Ford teruggeroepen? Ook dan kun je bij ons langskomen!

Maak een afspraak voor een proefrit

 Heb je een mooie occasion van Ford gezien in ons assortiment en heb je interesse? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak om een proefrit in te plannen. Je bereikt ons door te bellen naar 0297-261333. Natuurlijk heb je ook de mogelijkheid om de verschillende Ford occasions te bekijken in onze showroom. Heb je vragen over de mogelijkheden of wil je meer informatie over de occasion die jij wilt? Onze deskundige medewerkers staan graag voor je klaar!

Boek een proefritBekijk Occasions