Contact Us on WhatsApp

Ford occasions in Vinkeveen

Ben jij op zoek naar een Ford-occasion in de regio Vinkeveen en wil je verzekerd zijn van een kwalitatief goede auto? Kom dan eens langs bij Automobielbedrijf Stoof Vinkeveen nabij Mijdrecht. Wij zijn al ruim drieëndertig jaar officiële (service)dealer van Ford en vinden persoonlijke service van groot belang. Doordat wij een relatief klein bedrijf zijn, werken wij met veel aandacht voor jou als klant.


Vind bij ons de Ford-occasion die bij je past

Bij Automobielbedrijf Stoof Vinkeveen kies je jouw Ford-occasion uit een uitgebreide voorraad. Ben je op zoek naar een personenauto of bedrijfswagen? Wij hebben het allemaal! Heb je een occasion van dit topmerk gekocht en wil je deze graag goed laten onderhouden? In onze garage verrichten wij graag de diensten die nodig zijn om jouw auto zo goed mogelijk te laten functioneren. Heb je behoefte aan schadeherstel? Of is er een Ford-terugroepactie van toepassing? Ook dan kun je bij ons langskomen!


Maak een afspraak voor een proefrit

Heb je een mooie occasion van Ford gezien in ons assortiment? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak om een proefrit in te plannen. Je bereikt ons door te bellen naar 0297-261333. Natuurlijk heb je ook de mogelijkheid om de verschillende Ford-occasions te bekijken in de showroom van onze Ford-garage in Vinkeveen. Heb je vragen over de mogelijkheden of wil je meer informatie over de occasion die jij wilt? Onze deskundige medewerkers staan graag voor je klaar!Aanbiedingen

De laatste aanbiedingen

Nieuws

Laatste nieuws