Ford Dealership in Vinkeveen

Ford dealership in Vinkeveen

Automobielbedrijf Stoof Vinkeveen is al meer dan 33 jaar een officieel Ford dealership. Voor ons is het leveren van een goede service erg belangrijk. Doordat wij een klein bedrijf zijn, kunnen wij altijd een sterke service leveren. Bij onze Ford dealership werken wij met korte communicatielijnen, waardoor jij als klant altijd persoonlijke aandacht krijgt die je verdient.


Ford dealership in Vinkeveen

Als officieel Ford dealership in Vinkeveen leveren wij standaard een goede service bij al onze werkzaamheden. Zo hebben wij in onze showroom de nieuwste Ford modellen, maar ook diverse occasions. Van personenauto’s tot bedrijfswagen, bij Automobielbedrijf Stoof Vinkeveen hebben we het allemaal!

Daarnaast verzorgen wij ook eventuele reparaties en het onderhoud van jouw Ford. Iedereen wil zijn of haar Ford zo lang mogelijk gebruiken zonder schade op te lopen of onderweg stil te staan. Daarom bieden wij verschillende services aan om deze ongemakken zoveel mogelijk te beperken.


 • Maak een afspraak voor auto onderhoud of reparatie
 • Maak een afspraak en kom langs!

  Ben je op zoek naar een nieuwe Ford of ga je toch liever voor een occasion? Of heb je schade opgelopen aan je auto en wil je deze vakkundig laten repareren? Maak dan een afspraak bij onze Ford garage in Vinkeveen, nabij Uithoorn, via onze website of neem telefonisch contact met ons op via 0297-261333. Ook wanneer je vragen hebt of meer informatie wilt over een specifiek onderwerp kun je telefonisch contact met ons opnemen.

  Boek een werkplaatsafspraakOnze service


 • Voor meer informatie over Ford onderhoud:


  Onderhoud

  Banden

  Ruitenwissers

  Accu

  Remmen

  Airco

  DistributieriemNieuws

Laatste nieuwsBeoordelingen