Contact Us on WhatsApp
Ford garage nabij Uithoorn

Ford garage nabij Uithoorn

Is je huidige auto nodig toe aan een vervangend exemplaar, kom dan langs bij Automobielbedrijf Stoof Vinkeveen, dé Ford garage in Vinkeveen, nabij Uithoorn. Wij zijn al meer dan 80 jaar een erkend autobedrijf en al ruim 33 jaar een erkende Ford garage met naamsbekendheid in de omgeving van Vinkeveen en Uithoorn.


De service van onze Ford garage nabij Uithoorn

Doordat wij een klein bedrijf zijn, profiteer je bij ons te allen tijde van klantgerichte service; of je nu in onze garage langskomt voor onderhoud of een reparatie. Bovendien kun je je auto bij ons met een gerust hart achterlaten voor deze werkzaamheden, wij werken namelijk met moderne apparatuur en vakkundige automonteurs. Dat is dé service waarvan je profiteert bij ons Ford autobedrijf in Vinkeveen, in de buurt van Uithoorn.


Bij ons vind je een groot aanbod aan occasions

Niet alleen voor reparaties en Ford onderhoud in regio Uithoorn kom je bij ons Ford autobedrijf langs. Bij ons vind je namelijk ook een ruim aanbod aan Ford occasions. Uiteraard wisselt ons aanbod met regelmaat, maar we hebben altijd een selectie aan mooie voertuigen klaar staan om de weg op te gaan. Denk aan familieauto’s, maar ook aan wat kleinere auto’s en zelfs bedrijfswagens. Kortom: wij hebben voor iedereen het juiste voertuig! • Voor meer informatie over Ford onderhoud:


  Onderhoud

  Banden

  Ruitenwissers

  Accu

  Remmen

  Airco

  Distributieriem

Aanbiedingen

De laatste aanbiedingen

Nieuws

Laatste nieuws