Contact Us on WhatsApp
Ford reparatie, schade en herstel bij Ford Stoof in Vinkeveen in de buurt van Uithoorn

Je Ford van een reparatie laten voorzien nabij Uithoorn

Als je wagen van Ford aan een reparatie toe is, breng je deze naar Automobielbedrijf Stoof Vinkeveen, in de buurt van Uithoorn. Met meer dan tachtig jaar ervaring in het vak en ruim drieëndertig jaar ervaring als erkende Forddealer, weten we bij onze zaak nabij Mijdrecht als geen ander hoe we jouw auto van een professionele reparatie voorzien!


Wat mag je verwachten van onze Ford-reparatie?

Heb je een groot ongeluk gehad en heeft je voertuig veel schade opgelopen? Of is er slechts sprake van lakschade? Wat de situatie ook is, onze professionals lossen het voor je op. Je profiteert altijd van de beste service wanneer je jouw Ford naar onze Ford-garage brengt voor een reparatie. Dit vertaalt zich in de volgende zaken:

 • De reparatie wordt uitgevoerd door Ford-opgeleide automonteurs
 • De reparatie wordt uitgevoerd met professionele apparatuur
 • De beschadigde onderdelen worden vervangen met originele Ford-onderdelen

Zo zie je: je kunt jouw Ford met een gerust hart bij onze garage nabij Breukelen langsbrengen voor een reparatie. Je ontvangt bovendien altijd op voorhand een prijsopgave van het schadeherstel, zodat je weet waar je aan toe bent.


Plan vandaag nog een afspraak in

Wil je jouw auto van Ford zo snel mogelijk van een reparatie laten voorzien? Plan dan direct online een werkplaatsafspraak in. Het is ook mogelijk om contact met ons op te nemen door te bellen naar 0297-261333. Wanneer je jouw wagen bij ons brengt voor een reparatie ontvang je indien gewenst een vervangend voertuig. Zo blijf je jouw dagelijkse bezigheden uitvoeren terwijl wij een reparatie of onderhoud uitvoeren aan je Ford.

 • Maak een afspraak voor auto onderhoud of reparatie
 • Plan direct een afspraak in

  Wil je een reparatie of het schadeherstel van jouw Ford aan Automobielbedrijf Stoof Vinkeveen, nabij Uithoorn, uit handen geven? Neem dan contact met ons op via 0297-261333 en plan direct een afspraak in. Ook als je nog vragen hebt met betrekking tot reparatie en schadeherstel kan je ons bellen!


 • Voor meer informatie over Ford onderhoud:


  Onderhoud

  Banden

  Ruitenwissers

  Accu

  Remmen

  Airco

  Distributieriem

Aanbiedingen

De laatste aanbiedingen

Nieuws

Laatste nieuws