Maatregelen Coronavirus

Ford reparatie in regio Uithoorn

Als je Ford toe is aan reparatie breng je deze het beste naar Automobielbedrijf Stoof Vinkeveen, in de buurt van Uithoorn. Met al meer dan 80 jaar ervaring in het vak en meer dan 33 jaar ervaring als erkende Ford dealer, weten wij bij onze zaak nabij Uithoorn als geen ander hoe we reparaties en schadeherstel aan jouw Ford moeten uitvoeren!

Wat mag je verwachten van een Ford reparatie bij ons bedrijf in Uithoorn?

Of je nu een groot ongeluk hebt gehad waarbij je Ford veel schade heeft opgelopen, of dat je een botsing hebt gehad met een andere auto en slechts lakschade hebt, wij lossen het voor je op. Ook als je auto kapotte onderdelen bevat kun je bij ons terecht. Als je een reparatie aan jouw Ford bij onze garage in Vinkeveen, nabij Uithoorn, laat uitvoeren, profiteer je van de beste service. Dit vertaalt zich in onze Ford-opgeleide automonteurs, professionele Ford apparatuur en onderdelen en een goede prijs-kwaliteitverhouding. Bovendien krijg je bij ons bedrijf nabij Uithoorn altijd vooraf aan de reparatie of het schadeherstel een prijsopgave. Hierdoor weet je precies wat je kunt verwachten!

Profiteer van vervangend vervoer

Als jouw Ford naar onze garage in Vinkeveen, dicht bij Uithoorn, moet voor een reparatie of schadeherstel kan dit enkele dagen duren. Wij begrijpen dat je ook tijdens deze dagen je gewone dagelijkse bezigheden moet uitvoeren, zoals de kinderen naar school brengen en naar het werk gaan. Om deze reden profiteer je bij ons van Ford Rent. Dit houdt in dat je een vervangend Ford voertuig kunt huren voor de dagen dat je deze nodig hebt!

  • Maak een afspraak voor auto onderhoud of reparatie
  • Plan direct een afspraak in

    Wil je een reparatie of het schadeherstel van jouw Ford aan Automobielbedrijf Stoof Vinkeveen, nabij Uithoorn, uit handen geven? Neem dan contact met ons op via 0297-261333 en plan direct een afspraak in. Ook als je nog vragen hebt over de mogelijkheden van onze zaak nabij Uithoorn met betrekking tot reparatie en schadeherstel van Ford voertuigen neem je telefonisch contact met ons op. Wij staan je graag te woord!


    Boek een werkplaatsafspraak Onze service


Klik op onderstaande buttons voor meer informatie over Ford onderhoud


Aanbiedingen

De laatste aanbiedingen

Nieuws

Laatste nieuwsBeoordelingen