Ford reparatie, schade en herstel bij Ford Stoof in Vinkeveen in de buurt van Uithoorn

Ford reparatie in regio Uithoorn

Als je Ford toe is aan reparatie breng je deze het beste naar Automobielbedrijf Stoof Vinkeveen, in de buurt van Uithoorn. Met al meer dan 80 jaar ervaring in het vak en meer dan 33 jaar ervaring als erkende Ford dealer, weten wij bij onze zaak nabij Uithoorn als geen ander hoe we reparaties en schadeherstel aan jouw Ford moeten uitvoeren!


Wat mag je verwachten van een Ford reparatie bij ons bedrijf in Uithoorn?

Of je nu een groot ongeluk hebt gehad waarbij je Ford veel schade heeft opgelopen, of dat je een botsing hebt gehad met een andere auto en slechts lakschade hebt, wij lossen het voor je op. Ook als je auto kapotte onderdelen bevat kun je bij ons terecht.

Als je de reparatie aan jouw Ford bij onze garage, nabij Uithoorn in Vinkeveen laat uitvoeren profiteer je van de beste service. U kunt dan vertrouwen op onze professionele door Ford-opgeleide automonteurs. Zij zullen met onze Ford apparatuur en onderdelen jouw Ford professioneel onderhouden waardoor wij je een goede prijs-kwaliteitverhouding kunnen bieden. Bovendien krijg je bij ons bedrijf altijd vooraf aan de reparatie of het schadeherstel een prijsopgave. Hierdoor weet je precies wat je van ons kan verwachten!


Profiteer van vervangend vervoer

Als jouw Ford naar onze garage in Vinkeveen, dicht bij Uithoorn, moet voor een reparatie of schadeherstel kan dit enkele dagen duren. Wij begrijpen dat je ook tijdens deze dagen je gewone dagelijkse bezigheden moet uitvoeren, zoals de kinderen naar school brengen en naar het werk gaan. Om deze reden profiteer je bij ons van Ford Rent. Dit houdt in dat je een vervangend Ford voertuig kunt huren voor de dagen dat je deze nodig hebt!


 • Voor meer informatie over Ford onderhoud:


  Onderhoud

  Banden

  Ruitenwissers

  Accu

  Remmen

  Airco

  DistributieriemNieuws

Laatste nieuwsBeoordelingen