Contact Us on WhatsApp
ford onderhoud stoof

Je Ford voorzien van onderhoud in de buurt van Breukelen

Als jouw Ford toe is aan onderhoud, breng deze dan gerust naar onze automonteurs nabij Breukelen. Bij Automobielbedrijf Stoof Vinkeveen, gevestigd in Vinkeveen, profiteer je van jarenlange ervaring en kennis op het gebied van Ford-onderhoud. Dit maakt ons bedrijf de juiste partner om je Ford te voorzien van reparatie en onderhoud nabij Breukelen.


Wij voeren aan je Ford al het onderhoud uit

Of het nu tijd is voor apk-keuring of een onderhoudsbeurt na het rijden van vele kilometers met je Ford, dat maakt niet uit. Je kunt het allemaal overlaten aan het vakkundige personeel in onze Ford-garage nabij Uithoorn. Wij zijn op de hoogte van alle onderhoudseisen en werken alleen met de beste Ford-apparatuur en -onderdelen. Bovendien houden we nauw contact met onze klanten over het onderhoud. Zo zorgen we er samen voor dat je snel weer veilig de weg op kan!


Ook een reparatie aan je Ford laten uitvoeren is mogelijk

Blijkt uit een keuring dat jouw Ford-occasion onderdelen bevat die niet meer naar behoren werken? Of is er sprake van een terugroepactie? Dan lossen we dit graag voor je op! Naast onderhoud kun je namelijk voor een reparatie aan je Ford bij ons terecht. Mocht dit enkele dagen in beslag nemen, huur je bij ons eenvoudig een vervangend Ford-voertuig.


 • Maak een afspraak voor auto onderhoud of reparatie
 • Plan online of telefonisch een afspraak in

  Wil je direct een afspraak inplannen voor onderhoud of een reparatie aan jouw Ford bij onze garage in Vinkenveen? Maak telefonisch een afspraak via 0297-261333 of online via onze afspraakpagina. Bovendien zijn we goed te bereiken vanuit Mijdrecht, dus schroom niet om ons in te schakelen voor diverse diensten. We hopen je snel te mogen ontvangen voor onderhoud of een reparatie aan jouw Ford!

  Boek een werkplaatsafspraakOnze service


 • Voor meer informatie over Ford onderhoud:


  Onderhoud

  Banden

  Ruitenwissers

  Accu

  Remmen

  Airco

  Distributieriem

Aanbiedingen

De laatste aanbiedingen

Nieuws

Laatste nieuws