Ford Stoof klantensite

Hartelijk welkom bij Automobielbedrijf Stoof, Vinkeveen

Deze persoonlijke klantensite is bedoeld om u, als onze relatie, volledig op de hoogte te houden van nuttige en praktische zaken rondom uw eigen auto. Daarom heeft u ook een persoonlijke inlognaam en een wachtwoord gekregen. U ontvangt berichten van on via e-mail. Deze berichten zijn alleen aan u gericht en hebben ook uitsluitend betrekking op uw eigen auto('s).

Enkele voorbeelden:

  • U hoort van ons tijdig wanneer de garantie van uw auto('s) verloopt, zodat een eventueel mankement nog snel binnen de garantietermijn kosteloos verholpen kan worden.
  • Natuurlijk maken wij u erop attent als uw auto A.P.K. gekeurd moet worden.
  • Na een onderhoudsbeurt en/of reparatie sturen we na ongeveer vijf dagen een korte e-mail met de vraag of alles tot uw volle tevredenheid is gegaan.
  • U kunt op alle berichten direct reageren. Via de berichten die u ontvangt kunt u altijd direct terugmailen naar [email protected] op het tijdstip dat u het beste uitkomt. Uiteraard is gewoon de telefoon pakken ook mogelijk.

U kunt via onderstaande knop inloggen op de klantensite door op aan de linker kant van de pagina uw inloggegevens in te vullen. Als er verder nog vragen zijn kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen

Inloggen Stoof klantensiteNeem contact opAanbiedingen

De laatste aanbiedingen

Nieuws

Laatste nieuwsBeoordelingen